Gemeentelijke rubrieken
afdrukken

Verwendag oktober 2014Op zaterdag 11 oktober 2014 verwent de bibliotheek van Strombeek haar
trouwe lezers en bezoekers van 10u tot 16u met:

Een schoonheidspecialiste
De hele dag is er een professionele schoonheidspecialiste aanwezig in de bibliotheek. Iedereen die wilt kan zich laten verwennen met een kleine gezichtsbehandeling (reiniging + hydraterende crème) en een handmassage.

Kleur en stylingadvies
Vanaf 11u kunnen bezoekers kleur- en stylingadvies krijgen van Marandice. Zij geeft praktische tips en advies rond make-up, styling, accessoires en kleur waarmee men onmiddellijk aan de slag kan.

Tapas
Er zullen allerlei smakelijke, koude tapas van zowel vis als vlees geserveerd worden.

Geschenk
Op de Verwendag willen we zowel nieuwe klanten als onze trouwe lezers verwennen. Iedereen die zich inschrijft of iets uitleent krijgt een leuke
verrassing cadeau!

Het gratis ontlenen van cd‘s en dvd‘s
Op de Verwendag gaan al onze cd‘s en dvd‘s gratis de deur uit!


 

E-boeken in de bib

Vanaf dinsdag 10 juni 2014 start de bibliotheek met het aanbieden van e-boeken, zowel voor de Android-tablet als voor de iPad. Bibliotheekleden kunnen een keuze maken uit zo‘n 400 digitale boeken.
Voor het uitlenen van e-boeken heeft men een e-boekenkaart nodig. Deze e-boekenkaart bedraagt € 5,00 en kan zowel in de bibliotheek van Strombeek, Grimbergen of Humbeek afgehaald worden. Hiermee kan men 3 e-boeken ontlenen voor een periode van 4 weken.
Om het leentegoed te activeren moet men zich aanmelden op mijn.bibliotheek.be.
Voor het lezen van e-boeken heeft men de lees-app E-boeken in de Bib nodig. Deze kan men gratis downloaden via de Google Play Store (Android-tablet) of via de App Store (iPad).
De e-boeken blijven ook zonder internetconnectie leesbaar. Alle titels blijven altijd beschikbaar om uit te lenen. Er is dus geen beperking op het aantal lezers per e-boek. Na het verstrijken van de leentermijn verdwijnt het e-boek automatisch van de tablet.
Meer informatie kan men verkrijgen aan de balie van de bibliotheek of telefonisch (02/ 267.56.61).

Bekijk alvast het volgende filmpje!