Woonloket - beperkte openingsuren

In de maand augustus is het woonloket enkel open op woensdag (voormiddag) en donderdag (voormiddag en avond). Telefonisch is het woonloket bereikbaar woensdagvoormiddag en donderdag (hele dag).

Gemeentelijke rubrieken
afdrukken

Activiteiten

Wij organiseren ieder jaar een heleboel activiteiten die zeker door onze leners geapprecieerd worden. Dit doen we vooral om onze gebruikers extra in de watten te leggen, maar ook om het leesplezier te stimuleren.
Voor de allerkleinsten organiseren wij meerdere keren per jaar een voorleesuurtje, zodat zij reeds op zeer jonge leeftijd geconfronteerd worden met boeken en (voor)lezen.
De iets oudere kinderen en jongeren (tussen 6 en 16 jaar), die graag lezen, kunnen deelnemen aan de Kinder- en Jeugdjury.
Voor het hele gezin organiseert de bib ieder jaar een Verwendag! Op deze dag in oktober vinden er allerlei leuke activiteiten plaats en kan u in de bib terecht voor een hapje en een drankje!
Ook de Gedichtendag en de Jeugdboekenweek zijn jaarlijks terugkerende activiteiten die steeds op veel bijval kunnen rekenen!