Woonloket - beperkte openingsuren

In de maand augustus is het woonloket enkel open op woensdag (voormiddag) en donderdag (voormiddag en avond). Telefonisch is het woonloket bereikbaar woensdagvoormiddag en donderdag (hele dag).

Gemeentelijke rubrieken
afdrukken

Inhuldiging nieuwe gemeentewinkel tijdens lentemarkt

Inhuldiging nieuwe gemeentewinkel tijdens lentemarkt

Nieuwe onthaalruimte voor toerisme, gemeentewinkel en lokale economie
 
Op zondag 23 april, tijdens de lentemarkt, wordt de nieuwe onthaalruimte van de gemeentewinkel officieel ingehuldigd met een opendeurdag. Inwoners die graag een kijkje komen nemen, zijn welkom op 23 april van 11 tot 18 uur.
 
Grimbergen – Na het vertrek van de streekproductenwinkel besliste het gemeentebestuur van Grimbergen om het onthaal van de gemeentewinkel, de toerismebalie en het economieloket te verhuizen naar de benedenverdieping van het gebouw. Op die manier kon er een betere toegankelijkheid voor bezoekers voorzien worden.
 
Sinds 27 maart is de nieuwe onthaalruimte open. Inwoners, toeristen en ondernemers kunnen het gebouw nu betreden via de tuin, die zich bevindt in de Pastoor Woutersstraat. Op de benedenverdieping werd een nieuwe onthaalruimte ingericht voor toeristen en inwoners en er is een aparte ruimte voorzien voor het economieloket.
 
Gemeentewinkel
 
Toegang via Pastoor Wouterssstraat 1
 
De openingsuren blijven ongewijzigd: maandag van 9 tot 12 uur, dinsdag van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 16 uur, woensdag van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 16 uur, donderdag van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 16 uur en
vrijdag van 9 tot 12 uur.

Ondernemers kunnen op afspraak terecht bij de beleidsmedewerker lokale economie. Een afspraak kan gemaakt worden via katrien.vanaken@grimbergen.be, 02 260 12 92

Lentemarkt Grimbergen

Zondag 23 april van 10 tot 18 uur
 
Op zondag 23 april organiseert het gemeentebestuur, in samenwerking met de Grimbergse handelaars, voor de derde keer een Lentemarkt.
 
Grimbergen – Het centrum van Grimbergen wordt op 23 april omgetoverd tot een bruisende markt met 70 kraampjes. U kan er kennismaken met alles wat de Grimbergse handelaars te bieden hebben. Daarnaast is er animatie voor groot en klein.