De gemeentelijke diensten zijn gesloten op

maandag 25 december
dinsdag 26 december
maandag 1 januari
vrijdag 5 januari (vanaf 11 uur)---------------------------------------------------------------------------------------------------
Meer informatie over de sluitingsdagen van de gemeentelijke diensten vindt u HIER.

De sluitingsdagen van het zwembad Pierebad kan u HIER raadplegen. (nieuwe openingsuren sinds 01/05/2017)
De sluitingsdagen van de bibliotheek kan u HIER raadplegen.


---------------------------------------------------------------------------------------------------

Al ingeschreven op BE-Alert? Klik HIER voor meer informatie.

Gemeentelijke rubrieken
afdrukken

Ontspanningsnamiddagen voor senioren

Volgens de vertrouwde formule organiseert het gemeentebestuur ook dit jaar in het kader van de week van de derde leeftijd ontspanningsnamiddagen voor alle gepensioneerden uit onze gemeente.
 
Deze vinden plaats in het Cultuurcentrum te Strombeek-Bever en het amusementsgedeelte zal worden verzorgd door Seniorenkriebels met Arthuro Cardini, Dirk van Vooren & Margriet Hermans.
 
Op dinsdag 10 oktober verwachten we de gepensioneerden van Okra Strombeek-Bever, Senior Serviceflat Ascot en Rusthuis Anemoon.
 
Op woensdag 11 oktober is het de beurt aan de gepensioneerden van Okra Grimbergen, Okra Humbeek, Rusthuis Den Bogaet en Rusthuis Heilig Hart.
 
Op donderdag 12 oktober worden de gepensioneerden van Okra Beigem,
Gepensioneerden Borgt, Socialisten Gepensioneerden Borgt , Psychiatrisch VerzorgingsTehuis Sint Alexius, De Raster, Rusthuis Ter Biest, Het Ketche en Eigen Thuis.
 
We vertrekken om 13 uur. De vertoning vangt aan om 14 uur, waarna de terugtocht wordt aangevat rond 17 uur. Opgelet: de deuren gaan open om 12.45 uur!
 
Kaarten voor deze ontspanningsnamiddagen kosten 3,50 euro.
 
Wie geen lid is van een gepensioneerdenbond kan deze kaarten vanaf 31 juli bekomen op de Dienst Welzijn, Prinsenstraat 3 te 1850 Grimbergen. Wie lid is van een gepensioneerdenbond dient via hen te reserveren.