10-daagse Geestelijke Gezondheid

Jij bent uniek!

Jouw veerkracht houdt je overeind en zorgt dat je er sterker uitkomt. Natuurlijk kan je niet altijd even sterk zijn. Maar wanneer je jou verbonden voelt met anderen, kom je al een heel eind.

Herinner je die krachtige raamstickers nog hangen? Ook in 2023 is 'KRACHT' het thema dat de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid (1 t.e.m. 10 oktober) in de kijker zet. En twijfel niet aan jezelf, ook jij beschikt over een kracht!

Samen met verschillende Grimbergse partners vestigen we gedurende de komende 10-daagse de aandacht op de geestelijke gezondheid. Iets wat uiteindelijk het hele jaar door bespreekbaar moet zijn.

Wees trots op jouw kracht!

Wat betekent ‘kracht’ voor jou? Opnieuw roepen we iedereen op om zijn of haar kracht in een (Nederlandstalig) gedicht/quote te gieten. Verleden jaar kregen we meer dan 30 inzendingen! Deze werden allemaal verwerkt in een postkaart, placemat, raamsticker,…

Deel JOUW kracht met een GEDICHT 

Hoe? Bezorg ons uiterlijk op 30 april 2023 jouw gedicht/quote op een van de volgende manieren:

  • Facebookpost met het gebruik van #KRACHT1850 én #samenveerkrachtig
  • E-mail: 10daagseggz@grimbergen.be
  • Postbus: LDC Ter Borre, Sint-Amandsplein 7, 1853 Grimbergen
  • E-formulier (gemeentelijke website)


Belangrijk
: wanneer je een gedicht indient, geef je jouw toestemming om dit te verspreiden en verklaar je je akkoord met de gebruiksvoorwaarden! Download deze onderaan de pagina.