Diensthoofd evenementen en uitbating vrijetijdsinfrastructuur (A1a-A3a)

Voltijdse functie * contractueel dienstverband * onbepaalde duur * wervingsreserve 2 jaar

Klaar voor een uitdagende rol in een veranderende organisatie?

U werkt op de dienst Evenementen en Vrijetijdsinfrastructuur. Die beheert en verhuurt zalen, sportaccomodatie en materiaal en is het centrale aanspreekpunt voor iedereen die in Grimbergen een groot of klein evenement wil organiseren.

Samen met uw team behandelt u alle aanvragen. u zorgt dat alle vrijetijdsinfrastructuur in orde is en dat evenementen veilig en volgens de regels kunnen verlopen. De dienst zet zelf ook eigen evenementen op poten van a tot z, denkt u maar aan de jaarmarkt, kerstmarkt, WK op groot scherm…

Als diensthoofd leidt u de dienst in goede banen. U haalt het beste uit uw medewerkers naar boven en blijft samen met hen zoeken naar vernieuwing en verbetering.
U zorgt voor een vlotte informatiedoorstroming naar de technische diensten, politie en brandweer. Woelige wateren zijn soms eigen aan evenementen. U laat zich daar niet door afschrikken, maar u behoudt overzicht en structuur en u deint flexibel mee wanneer dat nodig is.

De collega die we zoeken …

 • heeft uitstekende communicatie –en leiderschapsvaardigheden;
 • is oplossingsgericht en neemt initiatief;
 • is mensgericht, ondersteunend en haalt het beste uit zijn/haar team;
 • heeft geweldige organisatorische vaardigheden en oog voor detail;
 • is in het bezit van een master-diploma;
 • heeft 3 jaar relevante werkervaring.

Wij bieden

 • een voltijdse contractuele tewerkstelling van onbepaalde duur op A-niveau met bijhorende loonbarema’s (min €3.233,44 - max €5.689,96) – relevante werkervaring kan in rekening worden gebracht;
 • een afwisselende job, met veel menselijk contact en heel wat eigen verantwoordelijkheden;
 • tal van opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden: u krijgt de ruimte om initiatieven te nemen en werkt mee aan uitdagende projecten. U krijgt dus echt de kans om uw loopbaan in handen te nemen en uw talent verder te ontwikkelen;
 • de mogelijkheid tot telewerk en glijdende werkuren;
 • tal van extralegale voordelen (gunstige verlofregeling – 35d bij voltijdse tewerkstelling, fietsvergoeding, maaltijdcheques €8, opbouw 2de pensioenpijler, eindejaarspremie, gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, gratis hospitalisatieverzekering, …).

Timing selectieprocedure

 • De mondelinge proef zal plaatsvinden op dinsdag 19 oktober in de bijzaal raadzaal in de Gemeente van Grimbergen. Ter voorbereiding van de mondelinge proef krijgen de kandidaten op donderdag 7 oktober om 9u per email een gevalstudie doorgestuurd.  Deze opdracht wordt terug ingediend op donderdag 7 oktober om 13u en zal verder besproken worden met de jury tijdens de mondelinge proef.

.

Dit is uw kans – stel u kandidaat!

Solliciteren kan tot en met  dinsdag 28 september.

Stuur uw CV,  motivatiebrief en een kopij van uw diploma naar Sollicitaties.poolstok@solvus.be.

We kijken ernaar uit uw reactie te mogen ontvangen!

 

MEER INFO?

Meer info kan u nalezen in onderstaande informatiebundel en functiebeschrijving.

Hebt u inhoudelijke vragen over de functie – 02 260 12 21

Hebt u vragen over het verloop van de selectieprocedure: Sollicitaties.poolstok@solvus.be