40 jaar Kunstkring Strombeek-Bever

Cc Strombeek-Bever
  • za 18 september 2021 14 u. tot ma 4 oktober 2021 18 u.
Van zaterdag 18 september tot en met maandag 04 oktober 2021 stellen de kunstenaars hun nieuwe werken tentoon in het Cc Strombeek, Gemeenteplein z.n. te Strombeek-Bever.


Dit jaar gebeurt de tentoonstelling in een feestelijke stemming. De kunstkring viert immers zijn 40-jarig bestaan. De Kring, in 1981 opgericht door enkele amateurkunstenaars, is met de jaren uitgegroeid tot een hechte artistieke groep.
De kunstvrienden vinden het belangrijk voor zichzelf en voor hun publiek om constant nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ook tijdens de zware coronatijd bleven ze niet bij de pakken zitten en lieten hun inspiratie de vrije loop.
Gastkunstenaars:
• jO Deblieck, beeldhouwer en gewezen directeur van de Academie Beeldende Kunsten Anderlecht, vindt het fascinerend alles uit de steen te halen wat erin zit. Het ruwe materiaal een stem geven.

• Mieke Tambuyzer studeerde o.l.v. Walter Goossens af aan de Portaelsschool te Vilvoorde en werkt sinds 1997 in haar eigen atelier. Via diverse materialen gaat ze in haar schilderijen en installaties op zoek naar warmte, veiligheid en schoonheid in een poëtische taal, waarbij de invulling alle kanten op kan.

Locatie

Cc Strombeek-Bever
Gemeenteplein z.n. , 1850 Grimbergen

Organisatie

Kunstkring Strombeek-Bever
Boterbloemstraat 30 , 1850 Grimbergen