Afspraak maken? De gemeente belt u!

Vanaf nu kan u vragen dat de gemeente u terugbelt om een afspraak in te plannen.

De gemeente Grimbergen werkt op afspraak. Om een afspraak te maken kan u bellen naar het onthaal (02 260 12 11). Sinds kort kan u via de gemeentelijke website echter ook vragen dat de gemeente u terugbelt om een afspraak in te plannen”, licht Philip Roosen (schepen communicatie) toe.

Zomerdrukte

“In het begin van de zomervakantie is het bij de gemeente drukker dan gewoonlijk door het aanvragen van Kids -ID’s en reispassen. Ook het omruilen van de huisvuilzakken zorgt voor extra drukte.

De dienst burgerzaken en het onthaal zetten zich volop in om de burgers te helpen. In afwachting van de online tool om afspraken te boeken, werken we nu met het formulier ‘afspraak aanvragen’ op de website. Op deze manier kunnen we de telefonische bereikbaarheid optimaliseren”, vertelt burgemeester Chris Selleslagh.

Indien u de gemeente telefonisch niet kan bereiken dan kan u ook via de website met de knop ‘Afspraak aanvragen’ teruggebeld te worden. Op het formulier vult u in voor welk product u een afspraak wenst. De bevoegde dienst belt u dan terug om een afspraak in te plannen.

Aanvraag afspraak.

Gepubliceerd op maandag 12 jul. 2021 om 11.53 u.