Antwerpselaan en Boechoutlaan: schilderwerken aan de lantarenpalen in opdracht van Agentschap Wegen & Verkeer. Werken starten vanaf en tussen 15/04/24 en 08/07/24

In opdracht van Agentschap Wegen & Verkeer dienen er werken uitgevoerd te worden in de Antwerpselaan en Boechoutlaan. De lantarenpalen dienen opnieuw geverfd te worden. Er zal gewerkt worden via een opschuivende werfzone. De werkzone is gelegen in het voetpad, het fietspad en de berm. Een opzichter met gele fluojas zal steeds ter plaatse blijven om de fietsers en voetgangers te begeleiden en zorgt voor de instandhouding van de signalisatie en beveiliging. 

In de Antwerpselaan en Boechoutlaan, daar waar de rijbaan zal versmallen (door materiaal of machines), wordt een verplichte rijrichting voor het verkeer opgelegd ter hoogte van de werfzone (om het 'obstakel' voorbij te rijden) via een voorrangsregeling. Een parkeer- en stilstaanverbod wordt ingesteld ter hoogte van de werfzone. Voor de fietsers en voetgangers wordt er een corridor voorzien ter hoogte van de werfzone.