Bedrijvenavond 2022

Na een nooit eerder geziene crisisperiode waarin weinig mogelijk was, organiseerden het gemeentebestuur en de dienst Lokale economie op woensdag 16 november 2022 opnieuw de jaarlijkse bedrijvenavond. Met dit initiatief willen zij een brug slaan tussen enerzijds de lokale ondernemers en bedrijven onderling en anderzijds het gemeentebestuur en haar administratie. 

Wil jij jouw bedrijf promoten door gastlocatie te zijn voor de bedrijvenavond van 2023? Contacteer ons dan voor 31 maart!

Succesvolle doorstart

Ook nu mag er gesproken worden van een succesvolle editie van de bedrijvenavond, die in een mum van tijd was volgeboekt. Het netwerkmoment vond plaats in de microbrouwerij van de abdij, een toerismepareltje in het hartje van Grimbergen. De deelnemers konden genieten van een begeleide rondleiding in het belevingscentrum met een zeer gesmaakte proeverij van de ter plaatse gebrouwen bieren. Afsluiten deden ze met een receptie, aangeboden door het gemeentebestuur.

Locatie 2023

Ook dit jaar organiseren we met veel enthousiasme een nieuwe editie.
Heb je als onderneming een mooi verhaal te vertellen, wens je ons met enige trots rond te leiden, heb je een interactieve, passende activiteit in gedachten én biedt jouw vestiging de mogelijkheid om een 60-tal collega-ondernemers te ontvangen?  Dan horen wij dat graag! Stel je onderneming voor aan onze cel Lokale Economie via economie@grimbergen.be of contacteer ons op 02 260 12 62 en dit uiterlijk op 31 maart.