Cultuurpal(l)et 2021

De Biënnale van de Grimbergse kunstenaars en de Kunst-en Ambachtenroute versmelten vanaf 2021 samen tot Cultuurpal(l)et. Dit wordt een nieuw 2-jaarlijks kunstevenement. Cultuurpal(l)et slaat enerzijds op het schilderspalet en anderzijds op de industriele palletten die een grote rol in onze maatschappij hebben verworven. Deze insteek is dan ook terug te vinden in het nieuwe logo.

Het Cultuurcentrum Strombeek-Grimbergen, de Academie Grimbergen, het MOT en het gemeentebestuur bundelen de krachten om dit groots kunstevenement uit te rollen. Gedurende de hele maand juni zetten we alle vormen van actieve kunstbeoefening (videokunst, muziek, beeldende kunst, graffiti, schilderkunst, toneel, woord, …) en ambachten in de kijker met een ruime overzichtstentoonstelling, open ateliers, optredens, workshops en andere randactiviteiten.

De maand juni wordt dus dé maand van de Grimbergse kunst waar iedereen welkom is. De ganse maand zal je een centrale tentoonstelling in het Cultuurcentrum kunnen bewonderen. Het weekend van 5 en 6 juni vindt de opening plaats met de nodige randactiviteiten en kan je bij kunstenaars en ambachtslieden in hun eigen thuisatelier op bezoek gaan. Dit kan je ook in het laatste slotweekend van 26 en 27 juni waar een festival van de academie dit evenement zal afsluiten.

Contact: cultuurpallet@grimbergen.be 

Ben je kunstenaar of ambachtsman/vrouw? Schrijf je dan in voor Cultuurpal(l)et.

Woont u in Grimbergen of vertegenwoordigt u een Grimbergse vereniging? Beoefent u een kunstvorm en hebt u interesse om deel te nemen aan Cultuurpal(l)et 2021? Stuur dan voor 22 februari 2021 je gegevens naar cultuurpal(l)et@grimbergen.be. We houden u dan verder op de hoogte van dit nieuwe project.

Overzicht zonder foto