'De Lus' viert feest op 15 augustus. Vier jij mee?

'De Lus' bestaat 40 jaar en dat mag gevierd worden! Het Guldendal wordt helemaal omgetoverd voor deze feesteditie met kinderanimatie en live optredens.

De Lus in het kort

De Lus is een recreatieve fietstocht toegankelijk voor jong en oud. Je kiest zelf wanneer je vertrekt en bepaalt je eigen tempo; stoppen onderweg voor een foto of drankje kan dus zeker. Je mag je foto's ook altijd delen via de hashtag #delus2022.

Er zijn twee lussen: een van 25 km die je richting Zemst brengt en een van 60 km die je naar de mooiste bocht van de Schelde brengt in Sint-Amands. Doe je er graag nog wat fietskilometers bovenop? Rijg dan de twee lussen aan elkaar en rijd 85 km! De lussen zijn ideaal om de wijde omgeving van onze gemeente beter te leren kennen en nog meer mooie plekjes te ontdekken. 

Vertrekken kan tussen 9 u. en 15 u. in het Guldendal.  


Fiets, geniet en ontdek met De Lus

Inschrijven

Voor € 3 inschrijvingsgeld ontvangt elke deelnemer bijstand en verzekering bij pech of ongeval en de kans om een van de drie prachtige fietsen te winnen, die om 18 u. worden uitgereikt bij middel van een waardebon. 

Inschrijven gebeurt ter plaatse, op het Guldendal.

Kidsnamiddag

Vanaf 9 u. is iedereen welkom voor een drankje. Vanaf 11 u. kan je ook iets lekkers eten. 

Heel de dag is er doorlopend kinderanimatie, zoals een springkasteel, grime en een duizelingwekkende attractie. 

Om 13 u. staan er heel wat leuke optredens op het programma: Blitz bijt de spits af en zorgt er steevast voor dat de kinderen kunnen dansen, zingen en springen met gekende liedjes van Samson tot Plop en K3 alsook hun eigen Blitz-hits (gekend van VTM Kzoom). Dé ster van het moment, Camille, zorgt om 15 u. voor vuurwerk, waarna The Party Kidz show de kinderen volledig uit de bol laat gaan om 16.30 u. 

De kidsnamiddag is dus ideaal om na afloop van de fietstocht bij te kletsen met een fris drankje en een goed gevulde maag, terwijl de kinderen zich uitleven!

Waar?

Het Guldendal wordt omgetoverd voor deze feesteditie en vormt het epicentrum van de Lus 2022.

Adres: Guldendal 20, 1850 Grimbergen (niet met de auto toegankelijk!)

Parking

Met de fiets - aangeraden!

Je fiets parkeren kan op de Wijde Wereld. Breng zeker een slot mee!

Met de auto
  • Parking Prinsenbos - Pastoor Woutersstraat, 1850 Grimbergen
  • Parking Ter Wilgen - Brusselsesteenweg 160 - 166, 1850 Grimbergen