Grimbergen Eindejaarsactie loopt nog tot 31 januari 2021

Van 1 december tot en met 31 januari kan u deelnemen aan een selfiewedstrijd waarmee u leuke prijzen kunt winnen.

De eindejaarsactie 2020 in Groot-Grimbergen wordt georganiseerd in samenwerking met de Raad Lokale Economie, het gemeentebestuur Grimbergen en met de steun van de provincie Vlaams-Brabant. 

Lokaal winkelen
“We roepen iedereen op om tijdens de eindejaars- én nieuwjaarsperiode lokaal te winkelen in onze gemeente”, legt schepen voor lokale economie Yves Verberck uit. “En als extra stimulans kozen we voor een leuke actie: Neem tijdens uw aankoop in Grimbergen een originele foto of neem thuis een foto met het gekochte product. De bedoeling is dat u de handelaar in de bloemetjes zet.”
Deze selfie kan u bezorgen via Facebook met de hashtag: #’naamwinkel’#ikkoopinGrimbergen of u kan de foto mailen naar raadlokaleeconomie@grimbergen.be

Leuke prijzen
Een jury staat in om de origineelste inzendingen te bekronen met waardebonnen. De hoofdprijs van € 500 en de waardebonnen kunnen dan gespendeerd worden bij de lokale handelaars.
Het Cederhuis van Krista & Grety Vandevelde schenkt naar goede gewoonte een mooi juweel voor de prijzenpot. Nieuw dit jaar is ook dat Bed & Breakfast Manere een verblijf schenkt aan 1 van de winnaars.

Een 60-tal Grimbergse handelaars nemen deel aan de eindejaarsactie. Op de website www.grimbergsehandelaars.be vindt u de deelnemende handelaars en het wedstrijdreglement.
 
Noteer alvast
Facebook: Eindejaarsactie Grimbergen 2020
Instagram: eindejaarsactiegrimbergen
 
 

Gepubliceerd op maandag 7 dec. 2020 om 13.46 u.