Coronavirus

Maatregelen in Grimbergen n.a.v. coronavirus

Klik HIER om deze maatregelen te bekijken.

Gemeentediensten op afspraak

Door de coronamaatregelen werken de gemeentediensten uitsluitend op afspraak: tel. 02 260 12 11
Meer info: klik hier

Gemeentelijke rubrieken
afdrukken

Handelaar

Er bestaat momenteel een ruim, kwalitatief gamma, niet altijd voor een hogere prijs, dat u bij de bekende groothandel kunt vinden. Uw klanten zullen uw betrokkenheid zeker waarderen.

Als u fairtrade-producten aanbiedt of gebruikt in uw zaak steunt u de eerlijke handel. En dat moet worden bekend gemaakt. Elke handelaar die minstens twee producten in zijn zaak aanbiedt of gebruikt, en er zijn klanten ook opmerkzaam op maakt, willen wij in de aandacht brengen. Als u ons het attest terugbezorgt (vul in en mail naar ftgrimbergen@skynet.be of stuur op naar Jan De Leeuw, Rodenbachlaan 4, 1850 Grimbergen) krijgt u binnenkort een sticker met de vermelding ‘Grimbergen FairTrade, wij doen mee”. Er verschijnen regelmatig artikels in het gemeentelijk informatiemagazine waarin we uw zaak zullen vermelden. Ook op deze website vindt u een lijst met zaken. En bij acties van de trekkersgroep, zoals de fairtradewandelingen, zorgen we er zeker voor dat de deelnemende Grimbergse handelaars niet worden vergeten!

Bent u geïnteresseerd in ons initiatief maar hebt u nog vragen of opmerkingen? Stuur een mail naar ftgrimbergen@skynet.be.
KLIK HIER om het logo van Grimbergen Fairtradegemeente te downloaden