Huisbezoeken en werken in de straten van Grimbergen, Humbeek en Beigem voor aanleg Fiberklaar

Weldra starten de werken voor de aanleg van fiberkabels (glasvezelkabels) in Grimbergen, Beigem en Humbeek. Deze werken zullen enkele jaren in beslag nemen. De werken in Humbeek zullen pas in een latere fase van start gaan (2025). De komende weken en maanden kom je in jouw buurt waarschijnlijk enkele Fiberklaar-technici tegen. Zij inspecteren de woningen om de aanleg van het fibernetwerk voor te bereiden. Ze nemen ook graag bij jou een kijkje, om te zien hoe de glasvezelkabel het best je woning binnenkomt. Zo'n bezoek houdt geen enkele verplichting in.

Je kan de Fiberklaar-technici herkennen aan de gepersonaliseerde kledij met het logo van Fiberklaar en de legitimatiepas. 

Alvorens de werken in je straat starten zal u hierover geïnformeerd worden via een brief.

Wil je meer weten over de planning? Ervaar je problemen door de werken? Neem dan contact op via circet@fiberklaar.be of het nummer 03 808 82 21 (op werkdagen vanaf 9.00U tot 16.00U)

Wat of wie is Fiberklaar?

Fiberklaar is een Vlaams priv├ę- bedrijf. Het is een vrij nieuwe netwerkbeheerder op de telecommarkt. Het ontwerpt, bouwt en beheert een netwerk uit glasvezel dat snel, stabiel en vrijwel onbeperkt dataverkeer garandeert. Fiberklaar is geen onderdeel van de gemeente. Wel rolt het een glasvezelnetwerk uit op ons grondgebied. 

Bereikbaar op werkdagen tussen 9 en 17 u. via het nummer 078-319 987 of door te mailen naar service@fiberklaar.be.

www.fiberklaar.be