Keienberglaan: Werken door VISSER & SMIT HANAB in opdracht van De Watergroep in 6 fases. Vanaf 27/02/23 t.e.m. 3/04/23

In opdracht van De Watergroep dienen er werken uitgevoerd te worden in de Keienberglaan in 6 fases:

  • tussen huisnummer 100 en de Gaston Geleynstraat;
  • tussen de Gaston Geleynstraat en de Kruipstraat, zijde pare huisnummers;
  • tussen de Kruipstraat en de Steenpoeldreef, zijde pare huisnummers;
  • tussen de Steenpoeldreef en Wolvertemsesteenweg, zijde pare huisnummers, inclusief Schaasput;
  • tussen Schaasput en de Stationsstraat, zijde onpare huisnummers, inclusief Stationsstraat tussen de Keienberglaan en nummer 26
  • tussen nummer 77 en de Beigemsesteenweg.

Fase 1:

In de Keienberglaan tussen huisnummer 100 en de Gaston Geleynstraat zal het verkeer geregeld worden aan de hand van voorrangsregeling. Een snelheidsbeperking van 30 km/u wordt ingesteld ter hoogte van de werfzone. Voor de fietsers en voetgangers wordt er een corridor voorzien ter hoogte van de werfzone. Een parkeerverbod wordt ingesteld ter hoogte en tegenover de werfzone. De Gaston Geleynstraat wordt afgesloten voor alle verkeer, uitgezonderd voor plaatselijk verkeer langs de zijde van de Pieter Pauwel Rubensstraat.

Fase 2:

In de Keienberglaan tussen de Gaston Geleynstraat en de Kruipstraat, zijde pare huisnummers zal het verkeer geregeld worden aan de hand van voorrangsregeling. Een snelheidsbeperking van 30 km/u wordt ingesteld ter hoogte van de werfzone. Voor de fietsers en voetgangers wordt er een corridor voorzien ter hoogte van de werfzone. Een parkeerverbod wordt ingesteld ter hoogte en tegenover de werfzone. De Kruipstraat wordt afgesloten voor alle verkeer, uitgezonderd voor plaatselijk verkeer langs de zijde van de Pieter Pauwel Rubensstraat.

Fase 3:

In de Keienberglaan tussen de Kruipstraat en de Steenpoeldreef, zijde pare huisnummers zal het verkeer geregeld worden aan de hand van voorrangsregeling. Een snelheidsbeperking van 30 km/u wordt ingesteld ter hoogte van de werfzone. Voor de fietsers en voetgangers wordt er een corridor voorzien ter hoogte van de werfzone. Een parkeerverbod wordt ingesteld ter hoogte en tegenover de werfzone.

Fase 4:

In de Keienberglaan tussen de Steenpoeldreef en Wolvertemsesteenweg, zijde pare huisnummers, inclusief Schaasput zal het verkeer geregeld worden aan de hand van voorrangsregeling. Een snelheidsbeperking van 30 km/u wordt ingesteld ter hoogte van de werfzone. Voor de fietsers en voetgangers wordt er een corridor voorzien ter hoogte van de werfzone. Een parkeerverbod wordt ingesteld ter hoogte en tegenover de werfzone.

Fase 5:

In de Keienberglaan tussen Schaasput en de Stationsstraat, zijde onpare huisnummers, inclusief Stationsstraat tussen de Keienberglaan en nummer 26, zal het verkeer geregeld worden aan de hand van voorrangsregeling. Een snelheidsbeperking van 30 km/u wordt ingesteld ter hoogte van de werfzone. Voor de fietsers en voetgangers wordt er een corridor voorzien ter hoogte van de werfzone. Een parkeerverbod wordt ingesteld ter hoogte en tegenover de werfzone.

Fase 6:

In de Keienberglaan tussen nummer 77 en de Beigemsesteenweg, zal het verkeer geregeld worden aan de hand van voorrangsregeling. Een snelheidsbeperking van 30 km/u wordt ingesteld ter hoogte van de werfzone. Voor de fietsers en voetgangers wordt er een corridor voorzien ter hoogte van de werfzone. Een parkeerverbod wordt ingesteld ter hoogte en tegenover de werfzone.