Coronavirus

Maatregelen in Grimbergen n.a.v. coronavirus

Klik HIER om deze maatregelen te bekijken.

Gemeentediensten op afspraak

Door de coronamaatregelen werken de gemeentediensten uitsluitend op afspraak: tel. 02 260 12 11
Meer info: klik hier

Gemeentelijke rubrieken
afdrukken

Coronavirus - zondagsmarkten

Update - Terug zondagsmarkt in Grimbergen en Strombeek-Bever

Bericht van 20/05/2020

Komende zondag, 24 mei, is het opnieuw markt in Grimbergen en Strombeek-Bever.
 
Om de Corona-voorschriften na te leven, voorzien we een paar maatregelen. Voor de markt in Grimbergen, waar 13 kramen staan, wordt er één ingang (aan de Lagesteenweg) voorzien en één uitgang (aan de Prinsenstraat). Dit is dan ook de looprichting voor de bezoekers. Dit zal aangegeven worden door middel van banners. Er is ook desinfecterende handgel aanwezig aan de in- en uitgang en aan de marktkramen. Enkele kramen zullen tijdelijk op het Kerkplein staan om de veilige afstand te bewaren.
 
Op de markt in Strombeek-Bever op het Sint-Amandsplein is het door de kleinschaligheid eenvoudiger om de sociale afstand te bewaren. Aan de kramen zal aangegeven worden hoe de klanten moeten aanschuiven.
 
Bezoekers van de markten moeten de social disctancing respecteren. De marktkramers zelf zullen een mondmasker dragen. Ook bezoekers wordt aanbevolen om een mondmasker te dragen.
 
De markten starten om 8 uur.

Zondagsmarkt Grimbergen en Strombeek-Bever afgelast

Bericht van 23/03/2020 - Door de richtlijnen van de federale overheid om de verspreiding van het coronavirus te beperken, zal de zondagsmarkt in Grimbergen en in Strombeek-Bever niet meer plaatsvinden zolang de Coronamaatregelen gelden.