Mijn Grimbergen-app

Grimbergen werkt aan eigen app ‘Mijn Grimbergen’ 

Midden september lanceert Grimbergen haar eigen app ‘Mijn Grimbergen’ met een reeks basisfunctionaliteiten. In september en oktober bevraagt de gemeente haar inwoners via een enquête. Zo kunnen de Grimbergenaren mee bouwen aan hun eigen app en wordt de app nog interessanter. Dit project kadert in het Vlaamse traject ‘Gemeente zonder Gemeentehuis'. 

Burgers en bedrijven verwachten steeds meer dat ook hun gemeentebestuur digitaal, de klok rond, bereikbaar is. Met ‘Gemeente zonder Gemeentehuis’ ondersteunt de Vlaamse overheid lokale besturen die samen innovatieve, digitale oplossingen uitwerken om hun dienstverlening efficiënter en klantgerichter te maken. De app is gebaseerd op de functionaliteiten van ‘Mijn Burgerprofiel’, maar zal nog veel meer kunnen. 

Wat verwacht jij van de app? 

Samen met Sint-Niklaas, Lokeren, Halle, Haacht en Zemst werkt Grimbergen aan een heel gebruiksvriendelijk app. We doen dit graag samen met jou! In de loop van september en oktober bevragen we verschillende inwoners over de app. Zo willen we weten wat jij verwacht van de app en welke functionaliteiten die moet hebben.  Binnenkort meer info over de bevraging en hoe jij jouw mening kan geven.

Gedaan met het gemeentehuis? 

De komst van de app ‘Mijn Grimbergen’ is een aanvulling op de bestaande dienstverlening. Je kan nog steeds terecht op het gemeentehuis in de Prinsenstraat. Door de app geven we onze inwoners meer mogelijkheden om in contact te komen met de gemeente.