UPDATE - Molenstraat op het kruispunt met de Gustaaf De Donderstraat: werken in opdracht van gemeente Grimbergen voor het herstellen van een verzakte betonplaat. Werken starten vanaf en tussen 08/04/24 en 10/04/24

UPDATE:

Tijdens de paasvakantie werd een herstelling uitgevoerd aan de betonnen baanvakken van het kruispunt Molenstraat en G. De Donderstraat. Hiervoor werd het kruispunt voor alle verkeer volledig afgesloten (met beperkte doorgang voor voetgangers en fietsers).

De enkele rijrichtingen van de Molenstraat (tussen Beigemsesteenweg en het kruispunt) en in de G. De Donderstraat werden hiervoor opgegeven.

In de loop van zaterdagmorgen (13/04/24) zal de volledige afsluiting van het kruispunt aangepast worden naar een gedeeltelijke afsluiting. Hierdoor zal terug traag doorgaand verkeer (voor fietsers en personenwagens) mogelijk zijn vanuit de G. De Donderstraat naar de Molenstraat en zo richting Beigemsesteenweg.

Dit betekent dat de tijdelijke dubbele rijrichtingen (waarvan hierboven sprake) terug worden opgeheven en dat de enkele rijrichtingen (zoals die bestonden voor de paasvakantie) opnieuw worden ingevoerd.

Wellicht zal het kruispunt op 19/04/24 volledig vrijgegeven worden en zal de toestand en verkeersmodaliteiten terug genormaliseerd worden zoals voorheen.