Opleidingsweekend

Het MOP (stuurgroep speelpleinwerking) organiseert elk jaar een opleidingsweekend voor personen die nog geen animatoren-opleiding kregen.

Het weekend gaat door in het jeugdverblijf 'Heywijck', Lange Rekstraat 52, 9100 Sint-Niklaas van vrijdag 23/02/2024 tot zondag 25/02/2024. De kandidaten worden er klaargestoomd voor het speelplein van Grimbergen, maar er is ook plaats voor ontspanning en amusement.

De deelnemersprijs bedraagt €60. Dit weekend wordt gesubsidieerd door de gemeente Grimbergen. Na deelname krijg je €50 teruggestort. De prijs omvat alle kosten voor het weekend.

Hoe deelnemen? 

  • Woon je in Grimbergen en word je 16 of 17 jaar in 2024? 
    Vul dan zeker het inschrijvingsformulier in vanaf 12 januari tot 18 februari 2024 (of zolang er nog vrije plaatsen zijn) via het e-loket. Dit e-loket komt hieronder online vanaf 12 januari 2024.

  • Na het opleidingsweekend doet elke animator een stage op het speelplein. Je kan deze stage zowel in de paas- als zomervakantie doen. Een speelpleinperiode duurt 2 weken.
    Ben je geslaagd voor de stage, dan krijg je een attest dat bewijst dat je animator mag zijn op het speelplein van Grimbergen.

Heb je nog vragen?

Neem contact met de dienst Vrije Tijd via e-mail (jeugd@grimbergen.be) of telefoon (02/260.12.65).

Neem ook zeker een kijkje op de webpagina van het MOP voor extra informatie, FAQ's en leuke sfeerbeelden van de vorige edities van het opleidingsweekend en het speelplein: Opleidingsweekend Speelplein Piereman