Otto de Mentockplein: kabel en sleufwerken door EBN-TECH in opdracht van Fluvius. Vanaf 20/03/2023 t.e.m. 14/04/2023 AANSLUITEND wegenis- en rioleringswerken tot vermoedelijk eind september

In opdracht van Fluvius dienen er kabel en sleufwerken uitgevoerd te worden op het Otto de Mentockplein. De werkput is gelegen in de rijbaan.  

Het Otto de Mentockplein wordt afgesloten voor alle verkeer. De overige weggedeelten van de Vijverstraat, de Strombeeklinde en de Kasteelstraat zullen enkel toegankelijk blijven voor plaatselijk verkeer.

Aansluitend zal gestart worden met het hernieuwen van de riolering en het verfraaien van het plein. De werken zullen vermoedelijk duren tot eind september 2023. 

De bushaltes die gelegen zijn op het Sint-Amandsplein en de Strombeeklinde (deel richting Otto de Mentockplein) worden tijdens deze periode uit dienst gesteld. Er worden tijdelijke haltes voorzien in de Sint-Amandsstraat (tussen Kloosterstraat en Rodepoortstraat) richting Brussel en richting Grimbergen komt er een tijdelijke halte in de Sint-Amandsstraat (voor de Rodepoortstraat) en een in Strombeeklinde (voor kruispunt met Rijkendalstraat). In bijlage kan u hierover meer informatie terugvinden.

Er wordt een huisvuilafvalpunt voorzien voor de bewoners van het Otto de Mentockplein tussen apotheek Wille en Babalouche midden op de straat. Zie bijlage voor meer info.