Skatehappening in Gemeente Grimbergen

Op zondag 8 september organiseert de Gemeente Grimbergen en Hein’s skateboarding opnieuw een skatehappening. Na de twee vorige succesvolle edities kan een nieuwe editie niet ontbreken. Dit evenement zal plaatsvinden in het skatepark op de Piereman-site in Strombeek-Bever. Het is ondertussen een vertrouwde plaats waar jong en oud zich kunnen uitleven.

Dat skaten helemaal terug van nooit weggeweest is, weten de meeste mensen wel. Het is intussen zelfs een Olympische discipline geworden. Generaties lang halen jong en minder jong de meest halsbrekende toeren uit op hun skateboard: adembenemend om te zien. Een echte beleving dus, aanstaande zondag op het druk bezochte skatepark aan de Piereman-site.

Ben je geprikkeld door skaten? Toon je graag je vaardigheden aan anderen? Of ben je gewoon nieuwsgierig om het skaten te ontdekken? Iedereen is welkom, ook wie niet in Grimbergen woont.

Inschrijven kan ter plaatse voor de start van de wedstrijden. Skateboards en/of bescherming zijn ter plaatse beschikbaar voor diegene die hierover niet beschikken en ook graag deelnemen aan de workshops. Deelname is gratis. Zin om enkel te supporteren? Dat kan uiteraard ook.Je kan ter plaatse iets drinken en een hapje eten.

Waar? Sportcomplex De Piereman

Wanneer? Zondag 8 september van 9 u. tot 18 u.

Programma?

  • 10 u. tot 12 u. gratis skateboard workshops, doelgroep: kinderen tussen 6 jaar en 12 jaar (materiaal wordt voorzien, je hebt niets nodig)

  • 13 u. tot 17 u. skate-contest in verschillende categorieën 


Gerelateerde items