Start werken fase 2 Lagesteenweg en Beiaardlaan ikv het project Lagesteenweg - Beiaardlaan - Bakkerstraat. Vanaf 9 januari 2023 tot vermoedelijk september 2023.

De werken van Fase 2 starten vanaf 9 januari 2023 met voorbereidende werken (opbraak wegenis, …) en vanaf 16 januari 2023 met de beschoeiingswerken tot op grote diepte in functie van de aanleg van de riolering.

Hierdoor zal er maar een beperkte doorgang zijn in de Lagesteenweg en de Beiaardlaan, en dit enkel voor en na de werkuren (06u30-16u30).

Tijdens de werkzaamheden (06u30-16u30) zal de Lagesteenweg (zone tussen Brusselsesteenweg en Albrecht Rodenbachlaan) en de Beiaardlaan niet toegankelijk zijn. Hierdoor vervallen ook alle parkeermogelijkheden gedurende de gehele periode.

De werkput is gelegen in het voet- en fietspad en in de rijbaan. 

Voor de fietsers wordt er een omleiding voorzien doorheen het centrum. 

Parkeerverbod wordt ingesteld op de verbindingsweg over de parking aan het Fenikshof en in de Abdijstraat tussen de lokalen van de scouts en de werf ter hoogte van de N211.

Parkeren kan in de omliggende straten buiten de werfzone. Daarnaast zijn er zijn parkeermogelijkheden aan parking Ter Wilgen, parking Prinsenbos en aan het Fenikshof (blauwe zone 4u, tussen 9u en 18u).