Coronavirus

Maatregelen in Grimbergen n.a.v. coronavirus

Naar aanleiding van het coronavirus gelden in Grimbergen een aantal maatregelen.

Klik HIER om deze maatregelen te bekijken.

Grimbergen Helpt

Gemeentelijke rubrieken
afdrukken

Vacatures: jouw talenten inzetten in jouw streek?


Dicht bij de stad en toch volledig anders dan andere gemeenten in de Rand, dat is Grimbergen. Met haar 28 beschermde monumenten en iets meer dan 37.000 inwoners is Grimbergen een bruisende en energieke gemeente waar het aangenaam vertoeven is. Dankzij de gebundelde krachten van het OCMW en de gemeentediensten werken onze medewerkers aan welzijn en een correcte administratie binnen onze gemeente.


Het gemeentebestuur is momenteel op zoek naar:


MASTER  (universitair of hoger onderwijs van het lange type) - of gelijkgesteld

  • er zijn momenteel geen vacaturesBACHELOR (hoger onderwijs van het korte type) - of gelijkgesteld

DESKUNDIGE PERSONEEL (B1-B3)
bachelordiploma of gelijkgesteld ● voltijds ● in contractueel dienstverband ●  brutomaandsalaris: min. € 2.509,94 - max. € 4.229,18 ● gezamenlijke wervingsreserve van 2 jaar voor gemeente en OCMW

Functie

De personeelsdienst bestaat uit drie cellen die ieder voor hun domein zowel het beheers- als het beleidsmatig aspect opnemen, met name: werving & selectie, loopbaan en personeelsbeheer. De cel werving & selectie begeleidt en coördineert alle activiteiten die voorafgaan aan de indiensttreding. De cel loopbaan coördineert het traject dat iedere medewerker doorloopt binnen de organisatie en biedt hierbij begeleiding. De cel personeelsbeheer, tenslotte, behandelt de administratief-technische aspecten gelinkt aan een bepaalde afdeling of dienst en individuele personeelsdossiers en vervult een signaalfunctie naar de andere cellen en de gehele organisatie. Als deskundige personeel behoor je tot één van deze cellen en werk je mee aan het formuleren, implementeren, bewaken en bijsturen van het personeelsbeleid en –administratie. Daarnaast werk je nauw samen met de collega‘s van de andere cellen en werk je mee aan overkoepelende projecten.

Meer info? 
Raadpleeg de infobundel.

Interesse?
Solliciteer door het inschrijvingsformulier met bijhorende documenten te bezorgen via evi.degroef@grimbergen.be en dit uiterlijk 31 mei 2020 om 12.00 uur.DERDE GRAAD SECUNDAIR ONDERWIJS (ASO, KSO, TSO, specialisatiejaar BSO) - of gelijkgesteld

  • er zijn  momenteel geen vacaturesTWEEDE GRAAD SECUNDAIR ONDERWIJS (ASO - KSO - TSO - BSO - BuSo) - of gelijkgesteld

  • er zijn momenteel geen vacaturesWij zijn steeds op zoek naar:

GELEGENHEIDSMEDEWERKERS (E1-E3)

contract van bepaalde tijd (dagcontract) • bruto uurloon min. €11,22 - max. €14,02

Taken: 
Heb je zin om af en toe mee te helpen bij recepties en andere evenementen? Wij zoeken regelmatig gelegenheidsmedewerkers om receptieruimten klaar te zetten, drank te serveren, op te dienen, af te ruimen en af te wassen.
Je bent klantvriendelijk en flexibel. Je leeft de hygiënvoorschriften na en je houdt van orde en stiptheid. Ben je nog student en minstens 16 jaar? Dan mag jij ook jouw kandidatuur indienen.  

Bijkomende informatie: 
• infobundel 
solliciteer door dit formulier in te vullen 
• heb je nog vragen? Stuur ons een mail of contacteer ons op 02/260 12 39

ZWEMBADTOEZICHTERS (E1-E3) EN REDDERS met brevet Hoger Redder (D1-D3)

voor het gemeentelijk zwembad • voltijds of deeltijds • mogelijkheid tot vrijwel onmiddellijke indiensttreding 

Interesse?
Stel je zonder aarzelen kandidaat via deze link!

VERPLEEGKUNDIGEN EN ZORGKUNDIGEN

Ons team in Ter Biest zet zich enthousiast in om kwaliteitsvolle zorg te verlenen en de bewoners van het woonzorgcentrum een warme thuis te bieden. Bent u op zoek naar een uitdagende job als verpleegkundige of zorgkundige en wil u zich toeleggen op ouderenzorg?  Dan bent u misschien wel de gedreven collega waarnaar we op zoek zijn! 

Interesse? 
Stuur ons uw cv en motivatiebrief per mail met als titel 'spontane sollicitatie Ter Biest'. 

STUDENTENJOBS

• Gezocht: animatoren voor de speelpleinwerking!

Geen job gevonden die bij u past?

Stel u hier spontaan kandidaat: wanneer een vacature online geplaatst wordt, dan brengen wij u per mail hiervan op de hoogte.
• Houdt u van cultuur? Dan heeft het Cultureel Centrum van Strombeek/Grimbergen misschien wel een leuke job voor u in petto.
• Ontdek de vacatures bij Haviland.
• Neem een kijkje op de website van de Lokale Politie
Raadpleeg hier de veelgestelde vragen omtrent solliciteren bij het gemeentebestuur Grimbergen.Rechtspositieregeling

Naast het arbeidsreglement wordt specifiek in openbare besturen  ook een rechtspositieregeling opgesteld. Hierin bepaalt het bestuur zelf het statuut van hun personeel, weliswaar binnen bepaalde regelgeving.
In de rechtspositieregeling vind je onder meer de plaatselijke voorschriften in verband met aanwervingsprocedures, functionele loopbanen, bezoldigingsregelingen, loonschalen, vergoedingen en toelagen, verloven en afwezigheden.

•  De rechtspositieregeling van toepassing op het gemeentepersoneel, kan je hier raadplegen.
•  De rechtspositieregeling van toepassing op het personeel van het OCMW, vind je hier