Veegwerken

Wij houden de straten in onze gemeente proper volgens een vast schema: het veegplan. Elke straat wordt minstens één keer per jaar onder handen genomen. Een veegbeurt omvat het verwijderen van onkruid, grondig vegen van zand om kruidgroei minder kansen te geven, opruimen van zwerfvuil en bladresten verwijderen.

Een hele operatie dus! In een groot aantal straten wordt daarom parkeerverbod opgelegd. In die straten staan er te veel wagens om veilig en vlot te kunnen werken. Help ons om het veegplan in goede banen te leiden en hou rekening met het parkeerverbod. Zo vermijd je een GAS-boete.

In straten met minder of geen geparkeerde wagens kunnen de veegwerken verlopen zonder parkeerverbod. We werken daarbij heel wijkgericht zodat volledige buurten er in één knip verzorgd bijliggen. Om voldoende flexibiliteit te hebben, bijvoorbeeld om te kunnen inspelen op weersomstandigheden, zijn deze werken niet op dagbasis ingepland en is hiervan dan ook geen exacte planning ter beschikking.

Dan nog een tip. Je eigen voortuin en het voetpad voor je woning proper houden is jouw verantwoordelijkheid. Maak er regelmatig werk van en zeker niet alleen wanneer het veegplan je straat aandoet. Zo kunnen onze medewerkers properder werk leveren en zorgen we samen voor een proper Grimbergen!

Contact

Dienst Groen

Adres
Prinsenstraat 3 , 1850 Grimbergen
Tel.
02 260 12 20
groen@grimbergen.be
Vandaag
Nu gesloten
Telefonisch bereikbaar van 8 u. tot 12 u.
Morgen
Gesloten

We werken enkel op afspraak: 02 260 12 11.

Alle openingsuren Dienst Groen