Warmoeshof: werken in opdracht van Fluvius in Warmoeshof. Werken starten vanaf en tussen 13/05/24 en 31/05/24

In opdracht van Fluvius zullen er werkzaamheden worden uitgevoerd in Warmoeshof, die zullen plaatsvinden in verschillende fases.

Fase 1

In de Oude Mechelsestraat tussen de nummers 48 en 54 wordt een snelheidsbeperking van 30 km/u ingesteld ter hoogte van de werfzone. Ter hoogte van de werfzone zal het verkeer geregeld worden aan de hand van voorrangsregeling. De voetgangers dienen over te steken naar het voetpad aan de overkant.

Fase 2

In Warmoeshof tussen de Oude Mechelsestraat en nummer 8 wordt een snelheidsbeperking van 30 km/u ingesteld ter hoogte van de werfzone. Ter hoogte van de werfzone zal het verkeer geregeld worden aan de hand van voorrangsregeling. De voetgangers dienen over te steken naar het voetpad aan de overkant. Het voetpad en de parkeerstrook in dit weggedeelte worden afgesloten.

Fase 3

In Warmoeshof tussen de nummers 9 en 18 wordt een snelheidsbeperking van 30 km/u ingesteld ter hoogte van de werfzone. Daar waar de rijbaan zal versmallen (door materiaal of machines) wordt een verplichte rijrichting voor het verkeer opgelegd ter hoogte van de werfzone (om het 'obstakel' voorbij te rijden). De voetgangers dienen over te steken naar het voetpad aan de overkant. De straat zal enkel toegankelijk zijn voor plaatselijk verkeer.

Fase 4

In Warmoeshof tussen de nummers 19 en 27 wordt een snelheidsbeperking van 30 km/u ingesteld ter hoogte van de werfzone. Daar waar de rijbaan zal versmallen (door materiaal of machines) wordt een verplichte rijrichting voor het verkeer opgelegd ter hoogte van de werfzone (om het 'obstakel' voorbij te rijden). De voetgangers dienen over te steken naar het voetpad aan de overkant. De straat zal enkel toegankelijk zijn voor plaatselijk verkeer.

Fase 5

In Warmoeshof tussen nummer 28 en de Oude Mechelsestraat wordt een snelheidsbeperking van 30 km/u ingesteld ter hoogte van de werfzone. Daar waar de rijbaan zal versmallen (door materiaal of machines) wordt een verplichte rijrichting voor het verkeer opgelegd ter hoogte van de werfzone (om het 'obstakel' voorbij te rijden). De voetgangers dienen over te steken naar het voetpad aan de overkant. De straat zal enkel toegankelijk zijn voor plaatselijk verkeer.

Fase 6

In de Oude Mechelsestraat tussen de nummers 19 en 21 wordt een snelheidsbeperking van 30 km/u ingesteld ter hoogte van de werfzone. Ter hoogte van de werfzone zal het verkeer geregeld worden aan de hand van voorrangsregeling. De voetgangers dienen over te steken naar het voetpad aan de overkant.