Coronavirus

Maatregelen in Grimbergen n.a.v. coronavirus

Naar aanleiding van het coronavirus gelden in Grimbergen een aantal maatregelen.

Klik HIER om deze maatregelen te bekijken.

Grimbergen Helpt

Gemeentelijke rubrieken
afdrukken

Asfalteringswerken op de Wolvertemsesteenweg op donderdag 30 april

Persbericht van het Agentschap Wegen en Verkeer – 28/04/2020
 
Het Agentschap Wegen en Verkeer werkt op donderdag 30 april op de Wolvertemsesteenweg (N211) in Grimbergen. Over een afstand van zo’n tweehonderd meter, tussen het kruispunt met de Brusselsesteenweg (N202) en het kruispunt met de Keienberglaan/Beiaardlaan, wordt de asfaltlaag vernieuwd. Tijdens de werken wordt de werfzone afgesloten voor het verkeer, het autoverkeer wordt omgeleid.
 
Putten herstellen in het wegdek
In de winkelzone op de Wolvertemsesteenweg in Grimbergen zijn deze winter op verschillende plaatsen putten ontstaan in het wegdek. Dit kan voor risicovolle situaties zorgen. Om dit op te lossen, legt Wegen en Verkeer een nieuwe asfaltlaag aan. Op enkele plaatsen wordt ook de onderlaag van het wegdek hersteld.
 
Werfzone afgesloten, verkeer wordt omgeleid
De werken vinden plaats op donderdag 30 april. Die dag wordt de Wolvertemsesteenweg, tussen het kruispunt met de Brusselsesteenweg (N202) en het kruispunt met de Keienberglaan/Beiaardlaan volledig afgesloten voor het autoverkeer. Woningen en handelszaken zijn die dag dus enkel te voet of met de fiets bereikbaar. Het autoverkeer in beide richtingen op de Wolvertemsesteenweg volgt een omleiding. Het verkeer richting Vilvoorde wordt omgeleid via de Brusselsesteenweg (N202) naar de Spaanse Lindebaan. Zo kan het verkeer opnieuw aansluiten op de Wolvertemsesteenweg/Vilvoordsesteenweg (N211). Autoverkeer en bussen richting Meise worden omgeleid via de Keienberglaan naar de Beigemsesteenweg, om zo aan te sluiten op de Wolvertemsesteenweg (N211). Voor het vrachtverkeer richting Meise wordt een aparte omleiding voorzien.
 
Op www.wegenenverkeer.be/grimbergen kan u alle informatie nalezen.