Wolvertemsesteenweg: werken in opdracht van EXA Infrastructure in de Wolvertemsesteenweg ter hoogte van de nummers 30, 34 en 279. Werken starten vanaf en tussen 6/05/24 en 25/05/24

In opdracht van EXA Infrastructure dienen er werken uitgevoerd te worden in de Wolvertemsesteenweg ter hoogte van de nummers 30, 34 en 279. De werkput is gelegen in het voetpad. 

  • in de Wolvertemsesteenweg ter hoogte van de nummers 30, 34 wordt een snelheidsbeperking van 30 km/u ingesteld ter hoogte van de werfzone. Ter hoogte van de werfzone zal het verkeer geregeld worden aan de hand van voorrangsregeling. Fietsers worden tijdelijk omgeleid naar het fietspad aan de overkant, dat dan als tweerichtingsfietspad zal fungeren.
  • in de Wolvertemsesteenweg ter hoogte van nummer 279  wordt een snelheidsbeperking van 30 km/u ingesteld ter hoogte van de werfzone. Ter hoogte van de werfzone zal het verkeer geregeld worden aan de hand van voorrangsregeling. 

Er zijn drie weken gepland, rekening houdend met de planning en het weer. De daadwerkelijke werktijd zal naar verwachting ongeveer 2 dagen werk per puntopening bedragen.