Gemeentelijke rubrieken
afdrukken

12 oktober - V-test in Ter Borre

Op zoek naar een goedkoper energiecontract?

  • Het kost geen geld mits een opzeg van 1 maand
  • U hebt weinig papierwerk
  • Er moet niemand langskomen
  • Er verandert niets aan uw meters


Veel mensen betalen nog altijd te veel voor elektriciteit en aardgas. Toch is overstappen naar een voordeliger contract of veranderen van energieleverancier gratis en eenvoudig. Het enige wat je moet doen is een nieuw elektriciteits- en/of aardgascontract sluiten.
Verwarring is mogelijk ontstaan doordat sommige leveranciers in hun algemene voorwaarden vermelden dat de vaste vergoeding verschuldigd is per begonnen jaar. Als je dan als consument je contract voortijdig beëindigt, moet je toch de volledige jaarlijkse vaste vergoeding betalen. Er zijn grote verschillen in de bedragen van de die vergoeding. Vraag daarom naar de algemene voorwaarden van je leverancier.
Om u te helpen bij het kiezen van de beste leverancier voor gas en elektriciteit heeft de VREG een eerlijke en betrouwbare vergelijking gemaakt, de v-test. Om te zien wie de beste leverancier is, moet u de prijzen en eventueel ook de dienstverlening vergelijken. Voor het samen uitvoeren van de v-test kan u langskomenop 12/10/2017 in het dienstencentrum Ter Borre van 14 tot 16 uur of van 19 tot 20.30 uur . Breng indien mogelijk uw laatste afrekening mee om op basis van uw huidig verbruik en metertype een zo correct mogelijke inschatting te maken