De gemeentelijke diensten zijn gesloten op

maandag 2 april


---------------------------------------------------------------------------------------------------
Meer informatie over de sluitingsdagen van de gemeentelijke diensten vindt u HIER.

De sluitingsdagen van het zwembad Pierebad kan u HIER raadplegen.
De sluitingsdagen van de bibliotheek kan u HIER raadplegen.


---------------------------------------------------------------------------------------------------

Al ingeschreven op BE-Alert? Klik HIER voor meer informatie.

Gemeentelijke rubrieken
afdrukken

BEKENDMAKING - Openbaar onderzoek Eurostadium-project

Projectontwikkelaar Ghelamco Invest NV heeft een aanvraag voor omgevingsvergunning voor de bouw van een stadion (Eurostadium) en andere infrastructuur op parking C (Romeinsesteenweg, 1853 Grimbergen) ingediend bij de Vlaamse Overheid. De aanvraag werd ondertussen ontvankelijk en volledig verklaard.
 
Nu is het aan het gemeentebestuur van Grimbergen om een openbaar onderzoek te organiseren. Dit openbaar onderzoek zal lopen van 12 oktober tot en met 10 november 2017 (30 kalenderdagen). Tijdens dit openbaar onderzoek zal het dossier op het gemeentehuis van Grimbergen ingekeken kunnen worden bij de dienst Ruimtelijke Ordening en Leefmilieu (openingsuren: ma-vr 8u-11u30 en do-avond 16u30-19u15).
 
Adviezen, bezwaren en/of opmerkingen over het ontwerp van het stadion en de andere infrastructuur dienen binnen deze periode medegedeeld te worden aan het College van Burgemeester en Schepenen, per brief op het adres Prinsenstraat 3 te 1850 Grimbergen, via mail aan gemeentebestuur@grimbergen.be of via het omgevingsloket (https://www.omgevingsloket.be/digitaal-loket-omv met OMG-referentie: 2017005626).
 
Op 16 oktober om 20 uur vindt er een informatievergadering plaats in het Fenikshof, Abdijstraat 20 te 1850 Grimbergen, waar de bouwheer zijn project zal toelichten. Iedereen is welkom.