De gemeentelijke diensten zijn gesloten op 
 
Donderdag 1 november
Vrijdag 2 november---------------------------------------------------------------------------------------------------
Meer informatie over de sluitingsdagen van de gemeentelijke diensten vindt u HIER.

De sluitingsdagen van het zwembad Pierebad kan u HIER raadplegen.

De sluitingsdagen van de bibliotheek kan u HIER raadplegen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
De bibliotheek van Grimbergen is de hele maand augustus gesloten.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Al ingeschreven op BE-Alert? Klik HIER voor meer informatie.

Gemeentelijke rubrieken
afdrukken

Buitenspeeldag in Strombeek-Bever

Op woensdag 16 mei organiseren het gemeentebestuur en het OCMW van Grimbergen een buitenspeeldag in deelgemeente Strombeek-Bever. Kinderen van 3 tot 12 jaar zijn welkom van 14 tot 17 uur aan het Cultuurcentrum.
 
Op woensdag 16 mei kunnen kinderen van 3 tot 12 jaar ravotten in de omgeving van het Cultuurcentrum in Strombeek-Bever. Trampolines, kookworkshops, straattheater, dieren knuffelen… het zijn maar enkele van de vele activiteiten die die namiddag op het programma staan. Voor de ouders is er een verwenbar.
 
Voor heel wat kinderen in Strombeek-Bever is het niet vanzelfsprekend om buiten te spelen. Heel wat gezinnen hebben geen tuin, er is weinig geschikte openbare ruimte en op straat is het vaak te onveilig door het drukke verkeer.
 
De gemeente en het OCMW willen met de buitenspeelnamiddag alle kinderen de kans geven om uit de bol te gaan in de buitenlucht.
 
Op 16 mei zal de Verbeytstraat tussen de Wemmelsestraat en de Vijverstraat vanaf 9 uur afgesloten zijn voor het verkeer. In dat gedeelte van de straat en op de parking aan het OCMW kan er van 8.30 tot 18 uur niet geparkeerd worden.
 
Autobestuurders moeten omrijden via de Lakensestraat. De gemeente verwijst naar volgende parkings: Baalhoek, Singel en Rodepoortstraat.
 
Momenteel zijn er grote infrastructuurwerken aan de gang in de gemeente. Die zijn onderdeel van het masterplan, waarmee de gemeente wil inzetten op meer openbare ruimte voor jong en oud om elkaar te ontmoeten en vanalles te beleven.
 
Voor meer informatie over de buitenspeeldag kan u terecht bij de dienst Welzijn van de gemeente op 02 260 12 69 of bij ingrid.hanssens@ocmw-grimbergen.be.