Gemeentelijke rubrieken
afdrukken

Cc Strombeek is klaar voor een nieuw cultuurseizoen!

De start van de verkoop van het nieuwe seizoen van Cultuurcentrum Strombeek staat voor de deur, de twee ‘urban’ acrobaten van BE FLAT zullen met hun voorstelling ‘Follow me’ het culturele seizoen 19-20 openen en het publiek kan zich gedurende het seizoen verwachten aan grote, verrassende, nieuwe en gevestigde namen en een verfrissend en eigentijds educatief programma.

Op zaterdag 15/06 is het zo ver, dan start de ticketverkoop voor het seizoen 19-20.
Op zaterdag 22/06 zal vervolgens de verkoop van het educatieve programma van start gaan.

Tijdens het Openingsweekend op za 14 september & zo 15 september nemen de ‘urban’ acrobaten van BE FLAT bezoekers mee voor een straatspektakel door de straten van Strombeek. De hele buurt wordt bij de voorstelling betrokken; de twee gaan in de publieke ruimte op zoek naar wat ze nodig hebben voor hun trucs. Het duo nodigt je uit hen te volgen en zo Strombeek op een unieke wijze te ontdekken. De buurt wordt omgetoverd tot een podium met de gevels als decor, de straten als danstapijt en het verkeer als soundscape.

Op het Zomers Pop-Upterras zal dat weekend de Vilvoordse band ‘Sell Me Your Coat’ zorgen voor de muzikale invulling.
Tijdens het jaar is er ruimte voor bekendere namen als Raymond van het Groenewoud, Eriksson Delcroix, Kapitein Winokio, Yevgueni, Alex Agnew, Wim Opbrouck & Johan Heldenbergh naast jong talent, als Collectief NOK, Soe Nsuki & Fien Leysen of Arthur Daems & Anaïs Cassiers.

Verder biedt Cc Strombeek zowel op structurele basis doorheen het jaar, als tijdens vakanties, een eigentijds educatief programma voor jong en oud aan.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannende avond of net naar meer verdieping, of je nu graag gewoon kijkt of liever actief meemaakt, je vindt komend seizoen ongetwijfeld je ding!
Op de scène, op locatie ergens in de Gemeente of bij een van de partners. Samen of alleen? In ieder geval altijd LIVE!

Start verkoop losse tickets en abonnementen
15 Juni, 10u
Start inschrijvingen educatie
22 juni, 10 u

Openingsweekend
14 & 15 september 2019
Cc StrombeekChris Selleslagh
chris.selleslagh@grimbergen.be – 02 260 12 00 - 0475 70 43 03
Burgemeester
Politie, brandweer, burgerlijke stand, infrastructuur, openbare werken en werken in eigen beheer
 
 
Philip Roosen
philip.roosen@grimbergen.be – 0495 52 42 21
Eerste schepen en schepen voor cultuur, mobiliteit en dierenwelzijn