Coronavirus

Maatregelen in Grimbergen n.a.v. coronavirus

Naar aanleiding van het coronavirus gelden in Grimbergen een aantal maatregelen.

Klik HIER om deze maatregelen te bekijken.

Grimbergen Helpt

Gemeentelijke rubrieken
afdrukken

Grimbergen zomertDeze zomer valt er heel wat te beleven in Grimbergen. Ontdek het in het nieuwe zomermagazine ’Grimbergen zomert‘. Deze week krijgen alle Grimbergenaren dit handige boekje in hun brievenbus.

Grimbergen – De vakantieperiode zal er voor heel wat mensen dit jaar wat anders uitzien. “Met ons zomermagazine willen we onze inwoners op weg zetten om in Grimbergen van een fijne zomer te genieten. In het magazine krijg je een overzicht van tal van aanraders, leuke activiteiten, fiets- en wandelroutes en verborgen plekjes. Zo kan je optimaal genieten van Grimbergen vakantieland”, vertelt schepen van communicatie Philip Roosen. Door de coronasituatie hebben we het infomagazine een tijdje in “quarantaine “ moeten zetten doordat heel wat activiteiten niet konden plaatsvinden. Een zomermagazine in een frisse lay-out  leek ons een mooi alternatief. 
We kozen ervoor om het magazine huis aan huis te verspreiden. Daardoor valt het magazine op een veilige manier in je brievenbus en hoef je niet op zoek te gaan naar een verdeelpunt. De digitale versie van Grimbergen zomert kan je ook op de gemeentelijke website raadplegen. 

We wensen u een aangename en veilige zomer. 
 
Chris SELLESLAGH
chris.selleslagh@grimbergen.be – 02 260 12 00 - 0475 70 43 03
Burgemeester
Politie, brandweer, burgerlijke stand, infrastructuur, wegen en water, gebouwen, groen
  
Philip ROOSEN  
philip.roosen@grimbergen.be – 0495 52 42 21
Eerste schepen en schepen voor mobiliteit, cultuurbeleid, communicatie en digitalisering