Gemeentelijke rubrieken
afdrukken

Ontspanningsnamiddagen voor senioren

10, 11 en 12 oktober

Volgens de vertrouwde formule organiseert het gemeentebestuur van Grimbergen ook dit jaar in het kader van de week van de derde leeftijd ontspanningsnamiddagen voor alle gepensioneerden uit de gemeente.
 
De ontspanningsnamiddagen vinden plaats in het cultuurcentrum te Strombeek-Bever. Het amusementsgedeelte zal worden verzorgd door Seniorenkriebels met Arthuro Cardini, Dirk van Vooren en Margriet Hermans.
 
Op dinsdag 10 oktober worden de gepensioneerden van Okra Strombeek-Bever, Senior Serviceflat Ascot en Rusthuis Anemoon verwacht.
 
Op woensdag 11 oktober is het de beurt aan de gepensioneerden van Okra Grimbergen, Okra Humbeek, Rusthuis Den Bogaet en Rusthuis Heilig Hart.
 
Op donderdag 12 oktober worden de gepensioneerden van Okra Beigem,
Gepensioneerden Borgt, Socialisten Gepensioneerden Borgt , Psychiatrisch Verzorgingstehuis Sint- Alexius, De Raster, Rusthuis Ter Biest, Het Ketche en Eigen Thuis verwacht.
 
Vertrek om 13 uur. De vertoning vangt aan om 14 uur, waarna de terugtocht wordt aangevat rond 17 uur. Opgelet: de deuren gaan open om 12.45 uur.
 
Kaarten voor deze ontspanningsnamiddagen kosten 3,50 euro. Wie lid is van een gepensioneerdenbond dient via hen te reserveren.
 
Wie geen lid is van een gepensioneerdenbond kan kaarten bekomen op het gemeentehuis bij de dienst Welzijn, Prinsenstraat 3 te 1850 Grimbergen.